PROMOVARE FIRMA
INSCRIE UNITATE
TURURI VIRTUALE
Promotur » Cazare

Cazare Camping Harghita

Cazare Camping Harghita

Ati ajuns in sectiunea Cazare din Harghita in urma cautarilor despre Camping.

Va rugam sa urmariti toate ofertele din sectiunea Cazare la Camping de mai jos , iar in cazul in care doriti oferte mai relevante incercati sa selectati din filtrele din partea dreapta.In cazul in care sunt afisate prea multe unitati din sectiunea Cazare, incercati sa selectati mai multe filtre de la servicii si recomandari. In sectiunea Cazare din cadrul site-ului promotur.ro gasiti cea mai completa oferta de unitati cu tururi virtuale de unde puteti alege pe cea care se potriveste cel mai bine necesitatilor dumneavoastra. Va reamintim ca in acest moment ati ales Camping. Daca doriti o calitate mai mare a confortului selectati si numarul de stele din sectiunea din partea dreapta pentru Camping
Unitatile de cazare sunt evaluate la o medie de 5 / 5 (6296 review-uri primite)
Cauta dupa:
Borsec (Harghita)


Tel: 0731-833552
Email: hotel_palma_borsec@yahoo.com
Adresa: Borsec, Harghita
camere
Lacu Rosu (Harghita)


Tel: 0754-036374
Email:
Adresa: Str. Likas FN, Lacu Rosu, Harghita
camere
cazare cazare, cazare harghita, harghita cazare, camping
Pagina 1 din 1

Comentarii

Cazare Camping Harghita - Olga Vidu
Nota Generala:8 din 10
Gasiti in Harghita o gramada de camping la preturi avantajoase. In final pot spune ca am avut un sejur reusit la cazare pacat ca nu a fost prea multa zapada. Inainte de a ne decide la care locatie sa ne cazam am citit cate ceva pe ghid despre camping mai accesibile din zona.

Cazarea e putin mai scumpa decat in alte locuri din tara poate pentru ca nu sunt asa multe locuri de Cazare Camping Harghita pe acolo.

Cand am ajuns prima oara in Harghita am fost dezamagit. Nu existau prea multe oferte de Cazare Camping Harghita iar despre mancare ce sa mai zic. Dupa un prim semestru obositor era nevoie de o vacanta urgenta asa ca site-ul a fost bine venit pentru o Cazare Camping Harghita in Harghita.

Am pornit serpuind pe drumul care isi face loc printre multe camping admirand paisajele catre Harghita.

Este prima oara cand imi scriu impresiile despre cazare dupa o excursie si pe cuvant ca am fost in cateva vacante de cand s-a inventat internetul. Am fost cazati intr-una dintre cele mai frumoase camping din Harghita.

Nu mai spun despre curatenia din camere si conditiile de Cazare Camping Harghita care sunt 100% la standard european.

Am intrat pe site si am luat mai multe numere de telefon de la mai multe camping ca sa-mi fac o rezervare. Am cautat special pe site camping care sa aiba internet wireless.

Ajunsi in Harghita am cautat Cazare Camping Harghita ca mai era de mers pana in oras si ne prindea noaptea pe drum.

Ne-am decis sa vizitam un complex de camping din Harghita deoarece suntem pretentiosi in legatura cu conditiile de cazare. A fost un sejur pe cinste daca vreti sa va petreceti o vacanta in zona va recomand fara teama sa gresesc aceeste camping.

Locatia se afla la 7 km de Harghita este o pensiune familiala inscrisa alaturi de alte camping in circuitul agroturistic.

Imi place site-ul vostru pentru ca are multe informatii despre Cazare Camping Harghita cum ar fi amplasare tarife dotari si oferte speciale. Am fost curios sa vad ce fel de camping se gasesc in Harghita asa ca am cautat pe site si am vazut ca sunt destul de multe. Tuturor celor care vor ajunge acolo la cazare va doresc un concediu relaxant sa va incarcati bateriile cu liniste si ganduri bune asa cum am facut-o noi. Am ajuns luni seara pe la ora 21 in Harghita si bineinteles ca neavand rezervate camere am inceput sa cautam camping. O sa revenim cu siguranta pe ghid de cate ori vom merge vom mai cauta Cazare Camping Harghita. Site-ul este aranjat destul de bine si nu te pierzi prin el cautand camping. De la inceput trebuie sa stiti ca in Harghita nu sunt prea multe camping noi in care sa stati Dupa indelungi cautari pe net si cautand camping ne-am hotarat sa mergem in Harghita. Ma bucur ca am gasit camping din toata Romania intr-un singur site. Am gasit o Cazare Camping Harghita excelenta prin intermediul acestui site. Ai mei m-au pus sa caut camping la preturi accesibile si am ajuns pe site-ul vostru. Este bine ca am gasit acest ghid cu Cazare Camping Harghita deoarece nu stiam unde sa ne petrecem vacanta. Este simplu de parcurs site-ul vostru mai ales cand cauti multe informatii despre Cazare Camping Harghita. Intamplari pe care le vom pastra in noianul nostru de amintiri montane. Am gasit cazare la preturi foarte bune. Per ansamblu cazarea mi-a facut o impresie excelenta.
28-03-2014 5 din 7 de persoane au considerat aceasta impresie utila
Cazare Camping Harghita - Eleonora Gaetan
Nota Generala:10 din 10
Gasiti in Harghita o gramada de camping la preturi avantajoase. Cand am ajuns prima oara in Harghita am fost dezamagit. Nu existau prea multe oferte de Cazare Camping Harghita iar despre mancare ce sa mai zic. Zona este pur si simplu superba iar pe o raza de maxim 60 km se pot vizita si celalalte camping din Moldova.

Ma bucur ca am gasit Cazare Camping Harghita din toata Romania intr-un singur site.

Dupa indelungi cautari pe net si cautand camping ne-am hotarat sa mergem in Harghita. Deoarece unde am vrut sa ne cazam erau toate camerele ocupate am mers sa cautam alte camping.

Am fost curios sa vad ce fel de camping se gasesc in Harghita asa ca am cautat pe site si am vazut ca sunt destul de multe.

Am pornit serpuind pe drumul care isi face loc printre multe camping admirand paisajele catre Harghita. Ajunsi in Harghita am cautat Cazare Camping Harghita ca mai era de mers pana in oras si ne prindea noaptea pe drum.

In sfarsit un ghid in care gasesti totul despre Cazare Camping Harghita.

Am fost cazati intr-una dintre cele mai frumoase camping din Harghita. Ne-am decis sa vizitam un complex de camping din Harghita deoarece suntem pretentiosi in legatura cu conditiile de cazare.

M-a ajutat enorm site-ul cand cautam camping de prin tara.

Puteti solicita oferte de Cazare Camping Harghita fara nicio obligatie din partea voastra. Locatia se afla la 7 km de Harghita este o pensiune familiala inscrisa alaturi de alte camping in circuitul agroturistic.

Vacante frumoase sa aveti oriunde va aflati.

A fost o experienta tare placuta interactiunea cu oamenii harnici si cu suflet bun de la camping. E un loc minunat care ofera conditii de Cazare Camping Harghita foarte bune. Dupa un prim semestru obositor era nevoie de o vacanta urgenta asa ca site-ul a fost bine venit pentru o Cazare Camping Harghita in Harghita. De la inceput trebuie sa stiti ca in Harghita nu sunt prea multe camping noi in care sa stati Imi place site-ul vostru pentru ca are multe informatii despre camping cum ar fi amplasare tarife dotari si oferte speciale. Am ajuns foarte tarziu se inoptase si pentru ca era deja sfarsit de saptamana a fost extrem de greu sa mai gasim Cazare Camping Harghita. Pentru fiecare camping puteti face rezervari direct de pe site. Doi ani la rand am avut ocazia si placerea deosebita de a parcurge unul dintre cele mai pitoresti si impresionante trasee montane din tara noastra cu locuri de cazare la cele mai bune conditii.
21-03-2014 6 din 7 de persoane au considerat aceasta impresie utila
Cazare Camping Harghita - Calista Daogarescu
Nota Generala:10 din 10
Am fost cazati intr-una dintre cele mai frumoase camping din Harghita. Am pornit serpuind pe drumul care isi face loc printre multe camping admirand paisajele catre Harghita. Ideea fiind acceptata acum urma sa stabilim cazarea. Pe o asa caldura greu am gasit Cazare Camping Harghita la umbra brazilor Slanicului.

Cand am ajuns prima oara in Harghita am fost dezamagit. Nu existau prea multe oferte de Cazare Camping Harghita iar despre mancare ce sa mai zic.

Ne-am decis sa vizitam un complex de camping din Harghita deoarece suntem pretentiosi in legatura cu conditiile de cazare. Navigand pe internet si cautand niste camping am gasit site-ul vostru.

Este super aranjata rubrica de camping de pe site-ul vostru.

Intamplari pe care le vom pastra in noianul nostru de amintiri montane. Am gasit cazare la preturi foarte bune. Ajunsi acolo am fost pe loc cuceriti de cate camping erau in zona si acum ne gandeam la care din ele vom poposii.

Dupa un prim semestru obositor era nevoie de o vacanta urgenta asa ca site-ul a fost bine venit pentru o Cazare Camping Harghita in Harghita.

Gasiti in Harghita o gramada de camping la preturi avantajoase. Conditiile de Cazare Camping Harghita satisfac in opinia mea si pe cei mai pretentiosi dintre turisti.

Foarte bine structurat site-ul mai ales cand cauti Cazare Camping Harghita si esti in criza de timp.

Aici am gasit informatii despre camping si despre preturile lor. Pentru fiecare camping puteti face rezervari direct de pe site.

Am fost multumiti de alegerea facuta si recomand cu caldura acest loc de cazare unde gasesti relaxare si odihna.

Am ajuns luni seara pe la ora 21 in Harghita si bineinteles ca neavand rezervate camere am inceput sa cautam camping. Ajunsi in Harghita am cautat Cazare Camping Harghita ca mai era de mers pana in oras si ne prindea noaptea pe drum. Site-ul este aranjat destul de bine si nu te pierzi prin el cautand Cazare Camping Harghita. Dupa indelungi cautari pe net si cautand camping ne-am hotarat sa mergem in Harghita.
14-03-2014 5 din 7 de persoane au considerat aceasta impresie utila
Cazare Camping Harghita - Mira Onisor
Nota Generala:8 din 10
Deoarece eram mai multi in gasca ne-am hotarat sa ne cazam in doua camping care sa fie relativ aproape. Chiar daca in majoritatea zonelor a sosit primavara exista locuri unde zapada inca stapaneste peisajul. Ne-am simtit tare bine la cazare pacat ca am stat doar o seara.

Merita sa ramaneti in zona macar cateva zile. Gasit cazare la preturi bune.

Sunt conditii excelente de a petrece o vacanta cu prienena sau cu familia - merita sa incercati aceasta cazare. Cautam de mult mai multe camping si in sfarsit am gasit aici.

Ne-am decis sa vizitam un complex de camping din Harghita deoarece suntem pretentiosi in legatura cu conditiile de cazare.

In concluzie recomand din toata inima mai ales conditiolor de cazare si datorita peisajului linistii veti simti cu adevarat ca sunteti la munte. Ajunsi in Harghita am cautat Cazare Camping Harghita ca mai era de mers pana in oras si ne prindea noaptea pe drum.

Am pornit serpuind pe drumul care isi face loc printre multe camping admirand paisajele catre Harghita.

Eu si familia mea suntem bucurosi deoarece am gasit un site complex despre Cazare Camping Harghita. Locatia se afla la 7 km de Harghita este o pensiune familiala inscrisa alaturi de alte camping in circuitul agroturistic.

Am fost curios sa vad ce fel de camping se gasesc in Harghita asa ca am cautat pe site si am vazut ca sunt destul de multe.

Zona este pur si simplu superba iar pe o raza de maxim 60 km se pot vizita si celalalte camping din Moldova. Daca vrei o oaza de liniste intri pe site si cauti Cazare Camping Harghita si ai rezolvat problema.

Un loc potrivit pentru turistii decenti fiind locatia cred cea mai potrivita care asigura conditii excelente de Cazare Camping Harghita intr-un peisaj unic.

Am fost cazati intr-una dintre cele mai frumoase camping din Harghita. Am ajuns luni seara pe la ora 21 in Harghita si bineinteles ca neavand rezervate camere am inceput sa cautam camping. Ma gandesc sa fac un traseu lung prin tara si m-am documentat de aici la ce camping pot sa ma cazez. In perioada aceasta sunt foarte multe oferte la camping dar raportul calitate/pret lasa de dorit. Am cutreierat multe camping si pot sa spun ca e prima data cand in turismul romanesc intalnesc asemenea calitate. Totul a fost nemaipomenit de la Cazare Camping Harghita mancare si entertainment. Cand am ajuns prima oara in Harghita am fost dezamagit. Nu existau prea multe oferte de Cazare Camping Harghita iar despre mancare ce sa mai zic. Dupa un prim semestru obositor era nevoie de o vacanta urgenta asa ca site-ul a fost bine venit pentru o Cazare Camping Harghita in Harghita. De la inceput trebuie sa stiti ca in Harghita nu sunt prea multe camping noi in care sa stati Gasiti in Harghita o gramada de camping la preturi avantajoase.
04-03-2014 7 din 7 de persoane au considerat aceasta impresie utila
Cazare Camping Harghita - Roberta Fertu
Nota Generala:10 din 10
E un loc de cazare unde noi cu siguranta vom mai ajunge mi se pare foarte rezonabil. In perioada aceasta sunt foarte multe oferte de Cazare Camping Harghita dar raportul calitate/pret lasa de dorit. Daca cauti Cazare Camping Harghita gasesti aici pe site.

Ghidul vostru este super deoarece are multe informatii despre Cazare Camping Harghita.

Dupa un prim semestru obositor era nevoie de o vacanta urgenta asa ca site-ul a fost bine venit pentru o Cazare Camping Harghita in Harghita. Am ajuns luni seara pe la ora 21 in Harghita si bineinteles ca neavand rezervate camere am inceput sa cautam camping.

Imi place site-ul vostru pentru ca are multe informatii despre camping cum ar fi amplasare tarife dotari si oferte speciale.

Ajunsi in Harghita am cautat Cazare Camping Harghita ca mai era de mers pana in oras si ne prindea noaptea pe drum. Dupa indelungi cautari pe net si cautand camping ne-am hotarat sa mergem in Harghita.

Am fost curios sa vad ce fel de camping se gasesc in Harghita asa ca am cautat pe site si am vazut ca sunt destul de multe.

De la inceput trebuie sa stiti ca in Harghita nu sunt prea multe camping noi in care sa stati Cand am ajuns prima oara in Harghita am fost dezamagit. Nu existau prea multe oferte de Cazare Camping Harghita iar despre mancare ce sa mai zic.

Ne-am decis sa vizitam un complex de camping din Harghita deoarece suntem pretentiosi in legatura cu conditiile de cazare.

Locatia se afla la 7 km de Harghita este o pensiune familiala inscrisa alaturi de alte camping in circuitul agroturistic. Ce mi-a placut mie pe ghidul vostru a fost faptul ca am gasit camping in zona geografica in care doream sa ajung.

Celor care le place sa se plimbe au de facut cateva drumetii pe dealurile din zona. Gasiti si cazare le preturi ok.

Ca si incheiere nu pot spune decat ca sederea a fost una deosebit de placuta si cu siguranta vom reveni peste vreo doi ani sa vedem ce camping se vor mai ridica aici. Am gasit pe site-ul vostru Cazare Camping Harghita la preturi avantoajoase din toata tara. Am fost multumiti de alegerea facuta si recomand cu caldura acest loc de cazare unde gasesti relaxare si odihna. Cel mai mult ne-a placut faptul ca fiecare din camping au piscina proprie in curte. Pozitionarea la cazare este una foarte buna astfel incat daca stai mai multe zile ai ce face. Am pornit serpuind pe drumul care isi face loc printre multe camping admirand paisajele catre Harghita. Recomand acest ghid petru cei ce cauta Cazare Camping Harghita si nu numai deoarece aici gasesti de toate pentru toti. Insa aici poti alege sa te plimbi pana la camping din localitate in vederea gasirii unei cazari.
24-02-2014 5 din 7 de persoane au considerat aceasta impresie utila
Cazare Camping Harghita - Melania Bebe
Nota Generala:10 din 10
Ma gandesc sa fac un traseu lung prin tara si m-am documentat de aici la ce camping pot sa ma cazez. Am ajuns foarte tarziu se inoptase si pentru ca era deja sfarsit de saptamana a fost extrem de greu sa mai gasim Cazare Camping Harghita. Am pornit serpuind pe drumul care isi face loc printre multe camping admirand paisajele catre Harghita.

Vacante frumoase sa aveti oriunde va aflati.

Aflandu-ne in cel mai inalt punct al muntelui la cazare am avut ocazia de a privi crestele inzapezite ale principalelor masive cu care se invecineaza si nu numai. Zona este pur si simplu superba iar pe o raza de maxim 60 km se pot vizita si celalalte camping din Moldova.

Am gasit pe site-ul vostru Cazare Camping Harghita la preturi avantoajoase din toata tara.

De la inceput trebuie sa stiti ca in Harghita nu sunt prea multe camping noi in care sa stati Am cautat pe site camping in natura liniste curatenie comfort si o gazda placuta.

Am ajuns luni seara pe la ora 21 in Harghita si bineinteles ca neavand rezervate camere am inceput sa cautam camping.

Gasiti in Harghita o gramada de camping la preturi avantajoase. Am fost curios sa vad ce fel de camping se gasesc in Harghita asa ca am cautat pe site si am vazut ca sunt destul de multe.

Ajunsi in Harghita am cautat Cazare Camping Harghita ca mai era de mers pana in oras si ne prindea noaptea pe drum.

Dupa un prim semestru obositor era nevoie de o vacanta urgenta asa ca site-ul a fost bine venit pentru o Cazare Camping Harghita in Harghita. Interesant este ca toate dintre camping au si in fata si in spate bancute cu mese si poti ramane pana seara tarziu la un pahar sau sa joci ceva.

Ghidul vostru este super deoarece are multe informatii despre Cazare Camping Harghita.

Imi place site-ul vostru pentru ca are multe informatii despre camping cum ar fi amplasare tarife dotari si oferte speciale. Ma bucur ca am gasit Cazare Camping Harghita din toata Romania intr-un singur site. Ne-am decis sa vizitam un complex de camping din Harghita deoarece suntem pretentiosi in legatura cu conditiile de cazare. In final pot spune ca am avut un sejur reusit la cazare pacat ca nu a fost prea multa zapada. Cand am ajuns prima oara in Harghita am fost dezamagit. Nu existau prea multe oferte de Cazare Camping Harghita iar despre mancare ce sa mai zic. Am fost cazati intr-una dintre cele mai frumoase camping din Harghita. Locatia se afla la 7 km de Harghita este o pensiune familiala inscrisa alaturi de alte camping in circuitul agroturistic. Cazarea e putin mai scumpa decat in alte locuri din tara poate pentru ca nu sunt asa multe locuri de Cazare Camping Harghita pe acolo. Recomand cu caldura acest ghid de Cazare Camping Harghita. Am ajuns foarte tarziu se inoptase si pentru ca era deja sfarsit de saptamana a fost extrem de greu sa mai gasim Cazare Camping Harghita. Nu mai spun despre curatenia din camere si conditiile de Cazare Camping Harghita care sunt 100% la standard european.
20-02-2014 6 din 7 de persoane au considerat aceasta impresie utila
Cazare Camping Harghita - Zaraza Tomoie
Nota Generala:10 din 10
Locatia se afla la 7 km de Harghita este o pensiune familiala inscrisa alaturi de alte camping in circuitul agroturistic. Gasiti in Harghita o gramada de camping la preturi avantajoase. Ne pare rau ca nu am stat mai multe zile la cazare dar cu siguranta vom reveni.

Ajunsi acolo am fost pe loc cuceriti de cate camping erau in zona si acum ne gandeam la care din ele vom poposii.

Conditiile de Cazare Camping Harghita satisfac in opinia mea si pe cei mai pretentiosi dintre turisti. Am fost curios sa vad ce fel de camping se gasesc in Harghita asa ca am cautat pe site si am vazut ca sunt destul de multe.

Am fost multumita de Cazare Camping Harghita de comportamentul ireprosabil al raportul calitate/pret.

Recomand cu caldura...dar va rog sa nu va inghesuiti ca sa pot gasi si eu loc cand doresc sa revin la aceste camping. Dupa o iarna blanda si aproape lipsita de zapada m-am hotarat sa prind ultima nea si sa caut cazare pe meleagurile muntilor.

Am cutreierat multe camping si pot sa spun ca e prima data cand in turismul romanesc intalnesc asemenea calitate.

Ne-am decis sa vizitam un complex de camping din Harghita deoarece suntem pretentiosi in legatura cu conditiile de cazare. Traseul pana la camping este deosebit prin frumusetea lui.

De la inceput trebuie sa stiti ca in Harghita nu sunt prea multe camping noi in care sa stati

Peisajul e unul frumos si conditile de cazare excelente. Foarte frumoase tururile virtuale din acest ghid despre camping.

Am ajuns luni seara pe la ora 21 in Harghita si bineinteles ca neavand rezervate camere am inceput sa cautam camping.

Am fost cazati intr-una dintre cele mai frumoase camping din Harghita. Aici am gasit informatii despre camping si despre preturile lor. Foarte bine structurat site-ul mai ales cand cauti Cazare Camping Harghita si esti in criza de timp. Site complex unde puteti vedea tarifele practicate de la camping. Dupa ceva cautari pe net am ales niste camping acum insa trebuie sa ma decid la care din ele o sa ma cazez. Am pornit serpuind pe drumul care isi face loc printre multe camping admirand paisajele catre Harghita. Ajunsi in Harghita am cautat Cazare Camping Harghita ca mai era de mers pana in oras si ne prindea noaptea pe drum. Pozitionarea la cazare este una foarte buna astfel incat daca stai mai multe zile ai ce face. Cand am ajuns prima oara in Harghita am fost dezamagit. Nu existau prea multe oferte de Cazare Camping Harghita iar despre mancare ce sa mai zic. Totul a fost nemaipomenit de la Cazare Camping Harghita mancare si entertainment. Nu veti gasi o alta Cazare Camping Harghita unde calitatea serviciilor sa aiba un pret atat de mic sunt... inegalabili. Aici la cazare creativitatea, calitatea si grija pentru mici detalii te imbie sa te reintorci mai ales daca iti doresti un weekend romantic si nu numai. Dupa indelungi cautari pe net si cautand camping ne-am hotarat sa mergem in Harghita. Dupa un prim semestru obositor era nevoie de o vacanta urgenta asa ca site-ul a fost bine venit pentru o Cazare Camping Harghita in Harghita.
06-02-2014 5 din 7 de persoane au considerat aceasta impresie utila
Cazare Camping Harghita - Geanina Ceandrii
Nota Generala:8 din 10
De la inceput trebuie sa stiti ca in Harghita nu sunt prea multe camping noi in care sa stati Ne-am decis sa vizitam un complex de camping din Harghita deoarece suntem pretentiosi in legatura cu conditiile de cazare. Dupa indelungi cautari pe net si cautand camping ne-am hotarat sa mergem in Harghita.

Dupa un prim semestru obositor era nevoie de o vacanta urgenta asa ca site-ul a fost bine venit pentru o Cazare Camping Harghita in Harghita.

Nu veti gasi o alta Cazare Camping Harghita unde calitatea serviciilor sa aiba un pret atat de mic sunt... inegalabili. Ajunsi in Harghita am cautat Cazare Camping Harghita ca mai era de mers pana in oras si ne prindea noaptea pe drum.

Cazare Camping Harghita buna conditii excelente tarife rezonabile - toate le gasiti pe acest ghid.

Un loc potrivit pentru turistii decenti fiind locatia cred cea mai potrivita care asigura conditii excelente de Cazare Camping Harghita intr-un peisaj unic. Este prima oara cand imi scriu impresiile dupa o excursie si pe cuvant ca am fost la cateva camping de cand am descoperit site-ul.

Am ajuns luni seara pe la ora 21 in Harghita si bineinteles ca neavand rezervate camere am inceput sa cautam camping.

Am fost curios sa vad ce fel de camping se gasesc in Harghita asa ca am cautat pe site si am vazut ca sunt destul de multe. Peisajul e de vis incercati sa vizitati si celalalte camping din imprejurimi.

Foarte frumoase tururile virtuale din acest ghid despre camping.

Cand am ajuns prima oara in Harghita am fost dezamagit. Nu existau prea multe oferte de Cazare Camping Harghita iar despre mancare ce sa mai zic. Gasiti in Harghita o gramada de camping la preturi avantajoase.

Sedintele le-am tinut in doua camping deoarece aveau doar cate o sala de conferinte fiecare si nu ne ajungeau.

Singurul nostru regret este acela ca nu am putut sa ramanem decat o singura noapte la cazare! Am gasit pe site-ul vostru Cazare Camping Harghita la preturi avantoajoase din toata tara. Este prima oara cand imi scriu impresiile despre cazare dupa o excursie si pe cuvant ca am fost in cateva vacante de cand s-a inventat internetul. Am fost cazati intr-una dintre cele mai frumoase camping din Harghita. Doi ani la rand am avut ocazia si placerea deosebita de a parcurge unul dintre cele mai pitoresti si impresionante trasee montane din tara noastra cu locuri de cazare la cele mai bune conditii. A venit si ziua cand ne-am luat liber de la grijile cotidiene ne-am incarcat calabalacul in masini si dusi am fost spre Cazare Camping Harghita.
30-01-2014 7 din 7 de persoane au considerat aceasta impresie utila
Cazare Camping Harghita - Lorelei Enasoni
Nota Generala:8 din 10
O sa alegem Cazare Camping Harghita de pe site-ul vostru si pentru viitoarele vacante. Ne-am decis sa vizitam un complex de camping din Harghita deoarece suntem pretentiosi in legatura cu conditiile de cazare. Locatia se afla la 7 km de Harghita este o pensiune familiala inscrisa alaturi de alte camping in circuitul agroturistic.

Gasiti in Harghita o gramada de camping la preturi avantajoase.

Dupa indelungi cautari pe net si cautand camping ne-am hotarat sa mergem in Harghita. Ideea fiind acceptata acum urma sa stabilim cazarea. Pe o asa caldura greu am gasit Cazare Camping Harghita la umbra brazilor Slanicului.

Am fost cazati intr-una dintre cele mai frumoase camping din Harghita.

In sfarsit un ghid in care gasesti totul despre Cazare Camping Harghita. Daca cauti Cazare Camping Harghita gasesti aici pe site.

Recomand acest ghid petru cei ce cauta Cazare Camping Harghita si nu numai deoarece aici gasesti de toate pentru toti.

Cu certitudine pot spune ca aceste camping reprezinta ?reteta? care ar trebui preluata de multi altii care pretind ca fac turism. Am ajuns luni seara pe la ora 21 in Harghita si bineinteles ca neavand rezervate camere am inceput sa cautam camping.

Peisajul e de vis incercati sa vizitati si celalalte camping din imprejurimi.

Ajunsi in Harghita am cautat Cazare Camping Harghita ca mai era de mers pana in oras si ne prindea noaptea pe drum. O sa revenim cu siguranta pe ghid de cate ori vom merge vom mai cauta Cazare Camping Harghita.

De la inceput trebuie sa stiti ca in Harghita nu sunt prea multe camping noi in care sa stati

E un loc de cazare unde noi cu siguranta vom mai ajunge mi se pare foarte rezonabil. Acum am unde sa-mi petrec timpul liber impreuna cu prietenii deoarece este un ghid de Cazare Camping Harghita stufos si practic. Am fost curios sa vad ce fel de camping se gasesc in Harghita asa ca am cautat pe site si am vazut ca sunt destul de multe. Dupa un prim semestru obositor era nevoie de o vacanta urgenta asa ca site-ul a fost bine venit pentru o Cazare Camping Harghita in Harghita. Este simplu de parcurs site-ul vostru mai ales cand cauti multe informatii despre Cazare Camping Harghita. Eu si familia mea suntem bucurosi deoarece am gasit un site complex despre Cazare Camping Harghita. Mi-a placut mult la munte deoarece erau multe camping construite aproape de drumul ingust. Am pornit serpuind pe drumul care isi face loc printre multe camping admirand paisajele catre Harghita. Am zis sa profit cu sotia de weekendul prelungit si sa dam o raita la munte. Am gasit cazare le preturi foarte bune. Pentru fiecare camping puteti face rezervari direct de pe site. Cand am ajuns prima oara in Harghita am fost dezamagit. Nu existau prea multe oferte de Cazare Camping Harghita iar despre mancare ce sa mai zic.
19-01-2014 5 din 7 de persoane au considerat aceasta impresie utila
Cazare Camping Harghita - PLACIDA Cazanescu
Nota Generala:10 din 10
Am ajuns luni seara pe la ora 21 in Harghita si bineinteles ca neavand rezervate camere am inceput sa cautam camping. Conditiile de Cazare Camping Harghita satisfac in opinia mea si pe cei mai pretentiosi dintre turisti. Dar cu siguranta vom reveni si vom cauta cazarfe aici.

Pentru ca sunt turisti interesati conditiile de Cazare Camping Harghita si masa va pot spune ca totul a fost minunat.

Dupa un prim semestru obositor era nevoie de o vacanta urgenta asa ca site-ul a fost bine venit pentru o Cazare Camping Harghita in Harghita. Dupa indelungi cautari pe net si cautand camping ne-am hotarat sa mergem in Harghita.

Totul a fost nemaipomenit de la Cazare Camping Harghita mancare si entertainment.

Peisajul e de vis incercati sa vizitati si celalalte camping din imprejurimi. Am fost cazati intr-una dintre cele mai frumoase camping din Harghita.

Ajunsi in Harghita am cautat Cazare Camping Harghita ca mai era de mers pana in oras si ne prindea noaptea pe drum.

Cand am ajuns prima oara in Harghita am fost dezamagit. Nu existau prea multe oferte de Cazare Camping Harghita iar despre mancare ce sa mai zic. E un loc minunat care ofera conditii de Cazare Camping Harghita foarte bune.

De la inceput trebuie sa stiti ca in Harghita nu sunt prea multe camping noi in care sa stati

Recomand acest ghid petru cei ce cauta Cazare Camping Harghita si nu numai deoarece aici gasesti de toate pentru toti. Am intrat pe site si am luat mai multe numere de telefon de la mai multe camping ca sa-mi fac o rezervare.

Gasiti in Harghita o gramada de camping la preturi avantajoase.

Suntem o familie cu doi copii unul scolar celalalt bebelus. Conditile de cazare au fost excelente.
09-01-2014 6 din 7 de persoane au considerat aceasta impresie utila
Cazare Camping Harghita - Ilia Ghinici
Nota Generala:8 din 10
Ghidul vostru este super deoarece are multe informatii despre Cazare Camping Harghita. Doresc sa revin in zona cat mai curand posibil va recomand sa mergeti in zona si sa nu ocoliti aceste camping daca doriti sa va programati cazarea din timp. Ma gandesc sa fac un traseu lung prin tara si m-am documentat de aici la ce camping pot sa ma cazez.

Ne-am decis sa vizitam un complex de camping din Harghita deoarece suntem pretentiosi in legatura cu conditiile de cazare.

Am fost cazati intr-una dintre cele mai frumoase camping din Harghita. Este un loc de cazare primitor si odihnitor unde abia asteptam sa revenim.

Dar din pacate marti incepe o noua zi de munca si cu amintirile frumoase de la cazare ne imbarcam in masina si pornim spre casa.

De fiecare data parcurgerea acestui segment printre peretii uriasi de stanca m-a facut sa constientizez cat de mici si de neinsemnati suntem luati ca individ. Va recomand sa treceti Carpatii si sa cautati camping acolo.

Ansamblul de camping continua pana aproape de capatul zonei.

Este bine ca am gasit acest ghid cu Cazare Camping Harghita deoarece nu stiam unde sa ne petrecem vacanta. Vreau sa va spun ca de 10-12 ani de cand tot colind prin tara noastra nu am gasit un loc de cazare atat de primitor ca aici.

Pentru fiecare camping puteti face rezervari direct de pe site.

Nu veti gasi o alta Cazare Camping Harghita unde calitatea serviciilor sa aiba un pret atat de mic sunt... inegalabili. Dupa un prim semestru obositor era nevoie de o vacanta urgenta asa ca site-ul a fost bine venit pentru o Cazare Camping Harghita in Harghita.

Dupa indelungi cautari pe net si cautand camping ne-am hotarat sa mergem in Harghita.

Am ajuns luni seara pe la ora 21 in Harghita si bineinteles ca neavand rezervate camere am inceput sa cautam camping. Ajunsi in Harghita am cautat Cazare Camping Harghita ca mai era de mers pana in oras si ne prindea noaptea pe drum. Cel mai mult ne-a placut faptul ca fiecare din camping au piscina proprie in curte. Servicile de Cazare Camping Harghita sunt de calitate (camere mari curate si spatioase) personalul foarte amabil. Dupa un drum de aproximativ o ora si jumatate si trecand pe langa mai multe camping am ajuns la destinatie. Am fost curios sa vad ce fel de camping se gasesc in Harghita asa ca am cautat pe site si am vazut ca sunt destul de multe. Am pornit serpuind pe drumul care isi face loc printre multe camping admirand paisajele catre Harghita. Gasiti in Harghita o gramada de camping la preturi avantajoase. Imi place site-ul vostru pentru ca are multe informatii despre Cazare Camping Harghita cum ar fi amplasare tarife dotari si oferte speciale. De la inceput trebuie sa stiti ca in Harghita nu sunt prea multe camping noi in care sa stati
04-01-2014 5 din 7 de persoane au considerat aceasta impresie utila
Cazare Camping Harghita - Joana Motocu
Nota Generala:10 din 10
Sedintele le-am tinut in doua camping deoarece aveau doar cate o sala de conferinte fiecare si nu ne ajungeau. Site-ul este aranjat destul de bine si nu te pierzi prin el cautand camping. Dupa un prim semestru obositor era nevoie de o vacanta urgenta asa ca site-ul a fost bine venit pentru o Cazare Camping Harghita in Harghita.

Am cutreierat multe camping si pot sa spun ca e prima data cand in turismul romanesc intalnesc asemenea calitate.

Am fost curios sa vad ce fel de camping se gasesc in Harghita asa ca am cautat pe site si am vazut ca sunt destul de multe. Ghidul vostru este super deoarece are multe informatii despre Cazare Camping Harghita.

Tuturor celor care vor ajunge acolo la cazare va doresc un concediu relaxant sa va incarcati bateriile cu liniste si ganduri bune asa cum am facut-o noi.

Ca si concluzii: un sejur absolut reusit la aceasta cazare. Drumul in urcare este foarte frumos cu multe curbe mai ales in munti plin de peisaje mirifice multe camping la care poti sa te cazezi.

Dau cautare pe net si incep sA sun pe la camping.

Am fost foarte incantat cand am gasit site-ul vostru care este plin cu camping. Ajunsi acolo obositi am descoperit ca nimic din descriere nu era conform site-ului. Era de 10 ori mai bine! Cazare exceptionala.

Ma bucur ca am gasit Cazare Camping Harghita din toata Romania intr-un singur site.

Locatia se afla la 7 km de Harghita este o pensiune familiala inscrisa alaturi de alte camping in circuitul agroturistic. Cand am ajuns prima oara in Harghita am fost dezamagit. Nu existau prea multe oferte de Cazare Camping Harghita iar despre mancare ce sa mai zic.

Imi place site-ul vostru pentru ca are multe informatii despre camping cum ar fi amplasare tarife dotari si oferte speciale.

Daca macar 30% din unitatile turistice fie ele camping ar fi de tipul pensiunii la care am stat turismul ar arata cu totul altfel in Romania. De la inceput trebuie sa stiti ca in Harghita nu sunt prea multe camping noi in care sa stati Am fost cazati intr-una dintre cele mai frumoase camping din Harghita. Peisajul e unul frumos si conditile de cazare excelente. Totul a fost nemaipomenit de la Cazare Camping Harghita mancare si entertainment. Ne-am decis sa vizitam un complex de camping din Harghita deoarece suntem pretentiosi in legatura cu conditiile de cazare. Am ajuns luni seara pe la ora 21 in Harghita si bineinteles ca neavand rezervate camere am inceput sa cautam camping. Am pornit serpuind pe drumul care isi face loc printre multe camping admirand paisajele catre Harghita. Ajunsi in Harghita am cautat Cazare Camping Harghita ca mai era de mers pana in oras si ne prindea noaptea pe drum. Dupa indelungi cautari pe net si cautand camping ne-am hotarat sa mergem in Harghita.
29-12-2013 5 din 7 de persoane au considerat aceasta impresie utila
Cazare Camping Harghita - Vilhelmina Beno
Nota Generala:10 din 10
Locatia se afla la 7 km de Harghita este o pensiune familiala inscrisa alaturi de alte camping in circuitul agroturistic. Dupa o iarna blanda si aproape lipsita de zapada m-am hotarat sa prind ultima nea si sa caut cazare pe meleagurile muntilor. Cand am ajuns prima oara in Harghita am fost dezamagit. Nu existau prea multe oferte de Cazare Camping Harghita iar despre mancare ce sa mai zic.

De la inceput trebuie sa stiti ca in Harghita nu sunt prea multe camping noi in care sa stati

Ajunsi acolo obositi am descoperit ca nimic din descriere nu era conform site-ului. Era de 10 ori mai bine! Cazare exceptionala. Cu certitudine pot spune ca aceste camping reprezinta ?reteta? care ar trebui preluata de multi altii care pretind ca fac turism.

Mergeam ca patru nebuni in cautare de mancare ca la bunica si de Cazare Camping Harghita ca la mama acasa.

O sa revenim cu siguranta pe ghid de cate ori vom merge vom mai cauta Cazare Camping Harghita. Puteti solicita oferte de Cazare Camping Harghita fara nicio obligatie din partea voastra.

Dupa indelungi cautari pe net si cautand camping ne-am hotarat sa mergem in Harghita.

Dupa un prim semestru obositor era nevoie de o vacanta urgenta asa ca site-ul a fost bine venit pentru o Cazare Camping Harghita in Harghita. Ajunsi in Harghita am cautat Cazare Camping Harghita ca mai era de mers pana in oras si ne prindea noaptea pe drum.

Cautam de mult mai multe camping si in sfarsit am gasit aici.

Gasiti in Harghita o gramada de camping la preturi avantajoase. Daca vrei camping unde sa-ti petreci concediul aici ai gasit locul perfect.

O sa revenim cu siguranta pe ghid de cate ori vom merge vom mai cauta Cazare Camping Harghita.

Acum cand incep sa infloreasca pomii este de mers pe la camping. Am pornit serpuind pe drumul care isi face loc printre multe camping admirand paisajele catre Harghita. In sfarsit un ghid in care gasesti totul despre Cazare Camping Harghita. Am ajuns luni seara pe la ora 21 in Harghita si bineinteles ca neavand rezervate camere am inceput sa cautam camping. Concluzia mea este urmatoarea: aveti incredere in acest site. Gasiti cazare la conditii foarte bune.
18-12-2013 7 din 7 de persoane au considerat aceasta impresie utila
Cazare Camping Harghita - Brigita Hrinca
Nota Generala:8 din 10
Ne-a placut tare mult in zona deoarece pe la camping trecea acelasi raulet. Am ales mai multe camping de pe site si am plecat in zona sa le vizitam si sa alaegem in final doar una dintre ele. Ma gandesc sa fac un traseu lung prin tara si m-am documentat de aici la ce camping pot sa ma cazez.

Chiar daca in majoritatea zonelor a sosit primavara exista locuri unde zapada inca stapaneste peisajul.

Daca vrei sa ai parte de o vacanta linistita aici pe site gasesti multe informatii despre Cazare Camping Harghita. Am cutreierat multe camping si pot sa spun ca e prima data cand in turismul romanesc intalnesc asemenea calitate.

Cel mai mult ne-a placut faptul ca fiecare din camping au piscina proprie in curte.

Am gasit o Cazare Camping Harghita excelenta prin intermediul acestui site. Nu mai spun despre curatenia din camere si conditiile de Cazare Camping Harghita care sunt 100% la standard european.

Am ajuns luni seara pe la ora 21 in Harghita si bineinteles ca neavand rezervate camere am inceput sa cautam camping.

Am pornit serpuind pe drumul care isi face loc printre multe camping admirand paisajele catre Harghita. Daca vrei o oaza de liniste intri pe site si cauti Cazare Camping Harghita si ai rezolvat problema.

Dupa un prim semestru obositor era nevoie de o vacanta urgenta asa ca site-ul a fost bine venit pentru o Cazare Camping Harghita in Harghita.

Daca vrei sa ai parte de o vacanta linistita aici pe site gasesti multe informatii despre Cazare Camping Harghita. Locatia se afla la 7 km de Harghita este o pensiune familiala inscrisa alaturi de alte camping in circuitul agroturistic.

Ne-am decis sa vizitam un complex de camping din Harghita deoarece suntem pretentiosi in legatura cu conditiile de cazare.

Per ansamblu cazarea mi-a facut o impresie excelenta. Am fost curios sa vad ce fel de camping se gasesc in Harghita asa ca am cautat pe site si am vazut ca sunt destul de multe. Ajunsi in Harghita am cautat Cazare Camping Harghita ca mai era de mers pana in oras si ne prindea noaptea pe drum. Gasiti in Harghita o gramada de camping la preturi avantajoase. Dupa indelungi cautari pe net si cautand camping ne-am hotarat sa mergem in Harghita. De la inceput trebuie sa stiti ca in Harghita nu sunt prea multe camping noi in care sa stati
13-12-2013 7 din 7 de persoane au considerat aceasta impresie utila
Cazare Camping Harghita - Codrina Deregan
Nota Generala:9 din 10
Acum cand incep sa infloreasca pomii este de mers pe la camping. Dupa indelungi cautari pe net si cautand camping ne-am hotarat sa mergem in Harghita. Este o locatie buna de Cazare Camping Harghita cand esti in tranzit dar si pentru o eventuala vacanta.

Am tot cautat pe site impreuna cu sotia camping unde sa putem petrece impreuna cu familia reunita destul de greu si am gasit aici destule.

Ne-am decis sa vizitam un complex de camping din Harghita deoarece suntem pretentiosi in legatura cu conditiile de cazare. Cand am ajuns prima oara in Harghita am fost dezamagit. Nu existau prea multe oferte de Cazare Camping Harghita iar despre mancare ce sa mai zic.

Merita sa ramaneti in zona macar cateva zile. Gasit cazare la preturi bune.

Recomandam acest loc de cazare tuturor celor ce doresc sa petreaca un sejur placut si relaxant in zona respectiva cu aceeasi mentiune ca deplasarile se fac cu masina catre locurile ce se doresc a fi vizitate. Am ajuns luni seara pe la ora 21 in Harghita si bineinteles ca neavand rezervate camere am inceput sa cautam camping.

Dupa un prim semestru obositor era nevoie de o vacanta urgenta asa ca site-ul a fost bine venit pentru o Cazare Camping Harghita in Harghita.

Sincer nu ne asteptam la un asa aflux de turisti care sa caute cazare acolo mai ales ca ne gandeam ca ne apropiem de sfarsitul anului si vremea la munte nu mai e asa draguta cu turistii. Bun site-ul deoarece are multe poze cu camping asa ca ai de unde alege care iti place cum arata.

Ajunsi in Harghita am cautat Cazare Camping Harghita ca mai era de mers pana in oras si ne prindea noaptea pe drum.

Toti ne-am simtit extraordinar si de data asta! Cazare la cele mai bune contitii. Am cautat camping si le-am gasit aici si pe cele la care am fost cazat.

Totul a fost nemaipomenit de la Cazare Camping Harghita mancare si entertainment.

M-a ajutat enorm site-ul cand cautam camping de prin tara. Locatia se afla la 7 km de Harghita este o pensiune familiala inscrisa alaturi de alte camping in circuitul agroturistic. Am reusit sa prindem o noapte de Cazare Camping Harghita cu mult noroc (a renuntat cineva) si a fost ok. Am fost curios sa vad ce fel de camping se gasesc in Harghita asa ca am cautat pe site si am vazut ca sunt destul de multe. De la inceput trebuie sa stiti ca in Harghita nu sunt prea multe camping noi in care sa stati Cautam de mult mai multe camping si in sfarsit am gasit aici.
05-12-2013 6 din 7 de persoane au considerat aceasta impresie utila

Adauga Comentariu

Da o nota

Nota

Pagina 1 din 1

Selecteaza Localitatea

Vremea in
c
/ ..
Doresti sa postezi GRATUIT starea
vremii si la tine pe site / blog ?
Contacteaza-ne ! office@promotur.ro
Ieri
/0°
Azi
Maine
/0°
`
Promoveaza site
Despre Promotur!
Media/Comunicate de presa
Bacau
Botosani
Braila
Cluj
Constanta
Galati
Iasi
Mures
Neamt
Suceava
Tulcea
Promotur prentru Firme
Promovare Firma
Inscrie Firma
Modele de Prezentare
Servicii si Preuri
Avantaje
Cum Functioneaza
Comanda/Cere Oferta
De ce Promotur
De ce pe Internet
Cazare la Pensiuni si Hoteluri
Restaurante si Meniuri
Baruri si Cluburi
Magazine si Distribuitori
Adrese Infrumusetare si Sport
Organizari Super Evenimente
Avocati si Mediatori
Consiliere Financiara
Doctori Si Cabinete Medicale
Servicii Recomandate
Creaza Cont
Avantaje
Membri
Newsletter
Premii
Regulament
Arhiva
Facebook
Twitter
Google Plus

Copyright © Promotur.ro Toate drepturile rezervate.
Ghidul Online | Termeni si Conditii | Politica de Confidentialitate | Contact | Sitemap