Promotur Ghid online Domenii de activitate Cauta Dupa Produse Servicii Reduceri Oferte Speciale
LOG IN INSCRIE FIRMA
Promotur > Cazare
PROMOVARE FIRMA
INSCRIE UNITATE
TURURI VIRTUALE
Promotur » Contact

Cum functioneaza ?!

In continuare va prezentam cum functioneaza si care sunt etapele necesare si care vor trebui parcurse astfel incat sa beneficiati de finalizarea formatarii site-ului de prezentare si sa va bucurati de avantajele oferite in cadrul PACHETULUI ALL INCLUSIVE achizitionat.
Pentru a beneficia de avantajele PACHETULUI ALL INCLUSIVE oferit de catre Ghidul Online Promotur.ro este necesar sa va inscrieti pe portal cu ajutorul butonului situat in bara portocalie a meniului principal.
In cazul in care veti intampina probleme pe parcursul inscrierii individuale va recomandam sa luati legatura cu Echipa Promotur.ro prin intermediul datelor de contact afisate pe pagina de home a portalului sau direct cu ajutorul formularului de contact afisat la butonul
In cazul in care doriti sa cereti o oferta de pret pe masura va rugam sa folositi formularul de care se afla la butonul cu aceeasi denumire.
Indiferent de metoda aleasa, Echipa www.promotur.ro va va contacta si va va indruma astfel incat sa beneficiati de toate avantajele oferite intr-un timp cat mai scurt.

In cele ce urmeaza va prezentam etapele necesare care trebuie parcurse pentru inscrierea
in cadrul ghidului online www.promotur.ro

1. Firma contacteaza ghidul online www.promotur.ro
Firma contacteaza cu ajutorul datelor de contact echipa www.promotur.ro si isi exprima dorinta de a se inscrie si de a beneficia de avantajele promovarii pe Ghidul Online Promotur.ro
2. Cere oferta !
In cazul in care firma doreste sa primeasca o cotatie realizata in functie de profilul si caracteristicile proprii, va completa formularul de cerere oferta cat mai detaliat posibil pentru a primi o oferta special realizata de catre echipa www.promotur.ro
3. Reprezentantul Promotur.ro contacteaza firma
Ca raspuns al tuturor cererilor formulate si cu ajutorul diferitelor posibilitati create, in cel mai scurt timp posibil, reprezentatii www.promotur.ro va vor contacta cu un raspuns pe masura la solicitarile dvs.
4. Prezentarea pachetului potrivit
In cazul in care si de fiecare data cand va fi solicitata prezentarea necesara, fie ea online, telefonica sau verbala, reprezentantii departamentelor www.promotur.ro vor sta la dispozitia dumneavoastra oferindu-va detaliile necesare gasirii de solutii cat mai avantajoase promovarii firmei dvs.
5. Completarea si semnarea contractului
Pentru a va putea inscrie si pentru a putea beneficia de avantajele oferite de catre Ghidul Online Promotur.ro este necesara completarea, semnarea si stampilarea in prealabil si de comun acord a unui contract de colaborare intre cele doua parti.
6. Inscrierea unitatii si completarea paginii
Dupa completarea, semnarea si stampilarea contractului echipa www.promotur.ro va demara procesul de formatare a site-ului web si a paginilor incluse. Firma promovata va trebui sa ofere toate informatiile necesare completarii si finalizarii paginilor de prezentare.
7. Stabilirea de comun acord a sedintei foto
Pentru realizarea materialelor foto corespunzatoare realizarii bannerelor animate, galeriilor de imagini si a tururilor virtuale este necesara programarea din timp si de comun acord a sedintei foto.
8. Efectuarea platilor in avans conform facturii proforme emise
Plata se va efectua in totalitate anterior efectuarii sedintei foto si a formatarii finale. Efectuarea platii / platilor trebuie confirmata de catre firma nou inscrisa.
9. Realizarea materialelor fotografice
Conform programarii, un reprezentant al www.promotur.ro se va deplasa la sediul indicat pentru realizarea sedintei foto.
10. Prelucrarea si finalizarea paginii de prezentare
Dupa colectarea tuturor materialelor necesare prelucrarii Pachetului All Inclusive (text+foto) va avea loc finalizarea paginilor de prezentare conform cerintelor firmei.
11. Predarea Pachetului All Inclusive
Dupa verificarea finala a Pachetului All Inclusive acesta va fi predat firmei.
12. Clienti Multumiti !
Pachetul de promovare finalizat va fi optimizat astfel incat sa aduca clienti noi firmei promovate si sa ii fidelizeze pe cei existenti. Multumirea clientilor firmelor promovate reprezinta obiectivul principal al politicii Promotur.ro

Inscrie Firma Comanda Pachet All Inclusive

Despre Promotur!
Media/Comunicate de presa
Bacau
Botosani
Braila
Cluj
Constanta
Galati
Iasi
Mures
Neamt
Suceava
Tulcea
Oferta Promotur.ro
Promotur prentru Firme
Promovare Firma
Inscrie Firma
Modele de Prezentare
Servicii si Facilitati
Avantaje
Cum Functioneaza
Comanda/Cere Oferta
De ce Promotur
De ce pe Internet
Cazare la Pensiuni si Hoteluri
Restaurante si Meniuri
Baruri si Cluburi
Magazine si Distribuitori
Adrese Infrumusetare si Sport
Organizari Super Evenimente
Avocati si Mediatori
Consiliere Financiara
Doctori Si Cabinete Medicale
Servicii Recomandate
Creaza Cont
Avantaje
Membri
Newsletter
Premii
Regulament
Arhiva
Facebook
Twitter
Google Plus
Copyright © Promotur.ro Toate drepturile rezervate.
Ghidul Online | Termeni si Conditii | Politica de Confidentialitate | Contact | Sitemap